28 mart. Pro Cucina Deschiderea unei gelaterii: tot ce trebuie sa stii noiembrie 26, 2024 By admin Piata inghetatei artizanale a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult in prezent, pe masura ce consumatorii isi rafineaza gusturil... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Cum alegi vitrina frigorifica: sfaturi si recomandari martie 28, 2024 By admin Planuiesti sa-ti deschizi in viitorul apropiat o patiserie, brutarie, gelaterie sau laborator de cofetarie? Atunc... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Fry top: ce este si cum alegi modelul potrivit martie 28, 2024 By admin Procesul de utilare a unei bucatarii profesionale HoReCa nu este unul neaparat simplu, dar poate fi eficientizat ... Mai departe
28 mart. Fără categorie Deschiderea unei carmangerii: echipamente si utilaje necesare martie 28, 2024 By admin Romanii sunt cu adevarat indragostiti de carne, asadar una dintre afacerile cu rata de succes dintre cele mai mar... Mai departe
28 mart. Fără categorie Vitrina calda: ce este si cum o alegi martie 28, 2024 By admin Vitrina calda este un accesoriu obligatoriu in multe tipuri de unitati de alimentatie publica si nu numai. De fie... Mai departe
28 mart. Fără categorie Cum sa pastrezi preparatele calde: solutii si sfaturi practice martie 28, 2024 By admin In industria ospitalitatii, o parte esentiala este reprezentata de modul de servire a mesei, iar posibilitatile d... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Tipuri de cuptoare esentiale intr-o bucatarie profesionala martie 28, 2024 By admin Alegerea echipamentelor profesionale pentru o bucatarie de restaurant ori hotel, pentru o pizzerie sau o patiseri... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Cuptorul cu convectie: ce este si cum functioneaza? martie 28, 2024 By admin Unul dintre elementele care pur si simplu nu poate lipsi dintr-o bucatarie bine echipata este cuptorul profesional, mai exact cel pe ba... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Deschiderea unei patiserii: cele mai importante utilaje si echipamente noiembrie 26, 2024 By admin Orice antreprenor stie ca piata produselor de patiserie este intr-o continua dezvoltare si ca un business in acest domeniu are mari san... Mai departe
28 mart. Pro Cucina Utilarea unei bucatarii profesionale HoReCa: pasi de urmat martie 28, 2024 By admin Cu totii stim ce preparate gustoase ajung pe masa noastra atunci cand vizitam un restaurant sau cand comandam ceva la domiciliu, dar fo... Mai departe