Afacere covrigarie: 8 idei de amenajare pentru cresterea productivitatii 11 iulie 2023 Daca ar fi sa facem un top cu mancarea preferata a romanilor, data fiind abundenta covrigariilor si cozile... Citeste mai mult
Amenajarea barului din cafenea: 15 sfaturi pentru un spatiu functional 5 iulie 2023 Barul este, fara doar si poate, zona centrala a unei cafenele, creand un punct focal atragator si oferind... Citeste mai mult
Afacere cartofisserie: 5 trucuri de organizare a echipamentelor 5 iulie 2023 Intr-un top al celor mai populare si iubite preparate, cartofii prajiti isi au locul lor de glorie. Cartofii... Citeste mai mult
Afacere placintarie: 8 echipamente si utilaje de baza 4 iulie 2023 Visezi sa incepi propria afacere in domeniul gastronomic? Esti pasionat de lumea patiseriei si ti-ai dorit intotdeauna sa-ti... Citeste mai mult
8 idei de organizare a bucatariei din restaurant 4 iulie 2023 Daca activezi in domeniul HoReCa, atunci cu siguranta stii ca organizarea eficienta a bucatariei profesionale este un aspect crucial... Citeste mai mult
Curățare inox: ghid complet pentru a menține suprafețele strălucitoare 21 iunie 2023 Inoxul este un material popular datorită aspectului său strălucitor și durabilității sale, fiind prezent în multe domenii, de... Citeste mai mult
Plată cu criptomonede pe Pro-Cucina: cum funcționează și care sunt avantajele? 21 iunie 2023 Plată cu criptomonede pe Pro-Cucina: cum funcționează și care sunt avantajele În ultimii ani, lumea financiară a fost... Citeste mai mult
Amenajarea magazinelor mixte: cum sa creezi un spatiu atractiv pentru clienti? 31 mai 2023 Stiai ca modul in care alegi sa iti amenajezi magazinul joaca un rol esential in atragerea si fidelizarea... Citeste mai mult
Afacere cu rulota Fast Food: 8 trucuri pentru a reduce costurile si a creste profitul 31 mai 2023 Nu mai este niciun secret faptul ca afacerile de tip street food inregistreaza un trend ascendent in tara... Citeste mai mult
Amenajarea bucatariei profesionale: ce sa includa pentru a spori productivitatea? 31 mai 2023 Oricine activeaza in domeniul HoReCa stie ca intr-o bucatarie profesionala, ingeniozitatea bucatarilor si utilajele folosite isi dau mana... Citeste mai mult
Afacere cu inghetata stradala: cum sa gestionezi cererea fluctuanta? 29 mai 2023 Sezonul cald isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta, iar acest lucru reprezinta o oportunitate... Citeste mai mult
Camera frigorifica pentru restaurante: cum o construiesti si de ce utilaje ai nevoie? 29 mai 2023 In lumea restaurantelor, o camera frigorifica eficienta si bine construita este esentiala pentru a asigura calitatea si siguranta... Citeste mai mult
Plan de afaceri carmangerie: 5 sfaturi pentru a construi un plan perfect 14 februarie 2023 Un plan de afaceri este un document de prezentare a unei idei de afaceri si este esential pentru... Citeste mai mult
Ce este inoxul: tipuri, proprietati si avantaje 1 februarie 2023 De ce ar trebui ca un antreprenor in industria HoReCa sa stie ce este inoxul? Pentru ca doar... Citeste mai mult
Tipuri de paste fainoase: care sunt si ce tehnologie se foloseste pentru fabricare 27 ianuarie 2023 Cele mai populare tipuri de paste fainoase in lumea occidentală sunt cele realizate din grau dur, fabricate industrial... Citeste mai mult
Plan de afaceri restaurant: ghid in 4 pasi despre cum sa-l scrii 24 ianuarie 2023 Ca antreprenor stii deja ca un plan de afaceri este documentul cheie care furnizează toate detaliile operaționale necesare... Citeste mai mult
Ce inseamna HoReCa si ce trebuie sa stii despre acest domeniu 20 ianuarie 2023 Dace vrei sa faci parte din industria HoReCa, trebuie sa afli cateva lucruri despre aceasta lume. Acest lucru... Citeste mai mult
Tipuri de cuptoare esentiale intr-o bucatarie profesionala 11 ianuarie 2023 Alegerea echipamentelor profesionale pentru o bucatarie de restaurant ori hotel, pentru o pizzerie sau o patiserie, are un... Citeste mai mult
Cum alegi un cuptor profesional: criterii, sfaturi, recomandari 3 ianuarie 2023 Cuptorul este, probabil, cel mai important accesoriu din bucataria oricarei unitati de alimentatie publica. In aceste conditii, alegerea... Citeste mai mult
Cum sa pastrezi preparatele calde: solutii si sfaturi practice 12 decembrie 2022 In industria ospitalitatii, o parte esentiala este reprezentata de modul de servire a mesei, iar posibilitatile de a... Citeste mai mult
Vitrina calda: ce este si cum o alegi 12 decembrie 2022 Vitrina calda este un accesoriu obligatoriu in multe tipuri de unitati de alimentatie publica si nu numai. De... Citeste mai mult
Deschiderea unei carmangerii: echipamente si utilaje necesare 6 decembrie 2022 Romanii sunt cu adevarat indragostiti de carne, asadar una dintre afacerile cu rata de succes dintre cele mai... Citeste mai mult
Fry top: ce este si cum alegi modelul potrivit 16 noiembrie 2022 Procesul de utilare a unei bucatarii profesionale HoReCa nu este unul neaparat simplu, dar poate fi eficientizat daca... Citeste mai mult
Cum alegi vitrina frigorifica: sfaturi si recomandari 10 noiembrie 2022 Planuiesti sa-ti deschizi in viitorul apropiat o patiserie, brutarie, gelaterie sau laborator de cofetarie? Atunci cel mai probabil... Citeste mai mult
Utilarea unei bucatarii profesionale HoReCa: pasi de urmat 12 octombrie 2022 Cu totii stim ce preparate gustoase ajung pe masa noastra atunci cand vizitam un restaurant sau cand comandam... Citeste mai mult
Deschiderea unei patiserii: cele mai importante utilaje si echipamente 6 octombrie 2022 Orice antreprenor stie ca piata produselor de patiserie este intr-o continua dezvoltare si ca un business in acest... Citeste mai mult
Cuptorul cu convectie: ce este si cum functioneaza? 27 septembrie 2022 Unul dintre elementele care pur si simplu nu poate lipsi dintr-o bucatarie bine echipata este cuptorul profesional, mai... Citeste mai mult
Deschiderea unei brutarii: lista echipamentelor necesare 26 septembrie 2022 In conditiile in care Romania este in continuare lider in Europa in ceea ce priveste consumul de paine... Citeste mai mult
Cum sa alegi o masina de spalat vase profesionala: sfaturi si recomandari 26 septembrie 2022 Din ce in ce mai multe restaurante renunta la ideea de a angaja personal suplimentar pentru spalarea vaselor.... Citeste mai mult
Afacere de tip catering: echipamente si utilaje necesare 22 septembrie 2022 Ce este o firma de catering? Un restaurant ceva mai ieftin. Foarte multi antreprenori aleg aceasta varianta deoarece... Citeste mai mult
Malaxorul: ce este si cum alegi modelul potrivit 22 septembrie 2022 Indiferent daca ai de gand sa-ti deschizi o pizzerie sau un laborator de cofetarie, vei avea nevoie de... Citeste mai mult
Blast chiller vs. dulap de congelare: ce sa alegi 22 august 2022 Ai de gand sa-ti deschizi in perioada urmatoare un restaurant, laborator de cofetarie, o gelaterie sau orice tip... Citeste mai mult
Deschiderea unei pizzerii: lista echipamentelor de care ai nevoie 22 august 2022 Asemenea deschiderii unui laborator de cofetarie sau a deschiderii unei gelaterii, un restaurant tip pizzerie poate fi una... Citeste mai mult
Deschiderea unei gelaterii: tot ce trebuie sa stii 23 iunie 2022 Piata inghetatei artizanale a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult in prezent, pe masura... Citeste mai mult
Ce este abatitorul, cum functioneaza si cum il alegi 22 iunie 2022 Activitatile care implica produsele alimentare au reprezentat intotdeauna un subiect complex, data fiind lista de elemente de bifat... Citeste mai mult
Deschiderea unui laborator de cofetarie: de ce echipamente ai nevoie? 17 iunie 2022 Deschiderea unui laborator de cofetarie este o idee de afacere care tenteaza o multime de antreprenori aflati la... Citeste mai mult