Pro Cucina - Importator direct produse HoReCa
  • Home
  • Super promotii
  • Catalog produse
  • Accesorii
  • Blog
  • Contact
Coș (0) Închide

Niciun produs în coș.

  • Autentificare
  • Înregistrare
×
  • Home
  • Super promotii
  • Catalog produse
  • Accesorii
  • Blog
  • Contact
Pro Cucina - Importator direct produse HoReCa
Coș (0) Închide

Niciun produs în coș.

×
carmangerie

Plan de afaceri carmangerie: 5 sfaturi pentru a construi un plan perfect

  • 14 februarie 2023
Un plan de afaceri este un document de prezentare a unei idei de afaceri si este esential pentru...
Citeste mai mult
bucatar sterge o masa din inox

Ce este inoxul: tipuri, proprietati si avantaje

  • 1 februarie 2023
De ce ar trebui ca un antreprenor in industria HoReCa sa stie ce este inoxul? Pentru ca doar...
Citeste mai mult
tipuri de paste

Tipuri de paste fainoase: care sunt si ce tehnologie se foloseste pentru fabricare

  • 27 ianuarie 2023
Cele mai populare tipuri de paste fainoase in lumea occidentală sunt cele realizate din grau dur, fabricate industrial...
Citeste mai mult
barbat verifica bonurile de casa

Plan de afaceri restaurant: ghid in 4 pasi despre cum sa-l scrii

  • 24 ianuarie 2023
Ca antreprenor stii deja ca un plan de afaceri este documentul cheie care furnizează toate detaliile operaționale necesare...
Citeste mai mult
ospatar aduce mancarea clientiilor

Ce inseamna HoReCa si ce trebuie sa stii despre acest domeniu

  • 20 ianuarie 2023
Dace vrei sa faci parte din industria HoReCa, trebuie sa afli cateva lucruri despre aceasta lume. Acest lucru...
Citeste mai mult
bucatar scoate o tava cu cornuri din cuptor

Tipuri de cuptoare esentiale intr-o bucatarie profesionala

  • 11 ianuarie 2023
Alegerea echipamentelor profesionale pentru o bucatarie de restaurant ori hotel, pentru o pizzerie sau o patiserie, are un...
Citeste mai mult
Cuptor profesional

Cum alegi un cuptor profesional: criterii, sfaturi, recomandari

  • 3 ianuarie 2023
Cuptorul este, probabil, cel mai important accesoriu din bucataria oricarei unitati de alimentatie publica. In aceste conditii, alegerea...
Citeste mai mult
Preparate calde

Cum sa pastrezi preparatele calde: solutii si sfaturi practice

  • 12 decembrie 2022
In industria ospitalitatii, o parte esentiala este reprezentata de modul de servire a mesei, iar posibilitatile de a...
Citeste mai mult
Vitrina calda cu produse de panificatie

Vitrina calda: ce este si cum o alegi

  • 12 decembrie 2022
Vitrina calda este un accesoriu obligatoriu in multe tipuri de unitati de alimentatie publica si nu numai. De...
Citeste mai mult
Carne

Deschiderea unei carmangerii: echipamente si utilaje necesare

  • 6 decembrie 2022
Romanii sunt cu adevarat indragostiti de carne, asadar una dintre afacerile cu rata de succes dintre cele mai...
Citeste mai mult
fry top cu suprafata neteda

Fry top: ce este si cum alegi modelul potrivit

  • 16 noiembrie 2022
Procesul de utilare a unei bucatarii profesionale HoReCa nu este unul neaparat simplu, dar poate fi eficientizat daca...
Citeste mai mult
vitrina frigorifica

Cum alegi vitrina frigorifica: sfaturi si recomandari

  • 10 noiembrie 2022
Planuiesti sa-ti deschizi in viitorul apropiat o patiserie, brutarie, gelaterie sau laborator de cofetarie? Atunci cel mai probabil...
Citeste mai mult

Utilarea unei bucatarii profesionale HoReCa: pasi de urmat

  • 12 octombrie 2022
Cu totii stim ce preparate gustoase ajung pe masa noastra atunci cand vizitam un restaurant sau cand comandam...
Citeste mai mult

Deschiderea unei patiserii: cele mai importante utilaje si echipamente

  • 6 octombrie 2022
Orice antreprenor stie ca piata produselor de patiserie este intr-o continua dezvoltare si ca un business in acest...
Citeste mai mult
Cuptorul cu convectie

Cuptorul cu convectie: ce este si cum functioneaza?

  • 27 septembrie 2022
Unul dintre elementele care pur si simplu nu poate lipsi dintr-o bucatarie bine echipata este cuptorul profesional, mai...
Citeste mai mult
Produse panificatie

Deschiderea unei brutarii: lista echipamentelor necesare

  • 26 septembrie 2022
In conditiile in care Romania este in continuare lider in Europa in ceea ce priveste consumul de paine...
Citeste mai mult
Masina spalat vase in domeniul HoReCa

Cum sa alegi o masina de spalat vase profesionala: sfaturi si recomandari

  • 26 septembrie 2022
Din ce in ce mai multe restaurante renunta la ideea de a angaja personal suplimentar pentru spalarea vaselor....
Citeste mai mult
Afacere de tip catering

Afacere de tip catering: echipamente si utilaje necesare

  • 22 septembrie 2022
Ce este o firma de catering? Un restaurant ceva mai ieftin. Foarte multi antreprenori aleg aceasta varianta deoarece...
Citeste mai mult
Malaxor

Malaxorul: ce este si cum alegi modelul potrivit

  • 22 septembrie 2022
Indiferent daca ai de gand sa-ti deschizi o pizzerie sau un laborator de cofetarie, vei avea nevoie de...
Citeste mai mult
Fructe congelate

Blast chiller vs. dulap de congelare: ce sa alegi

  • 22 august 2022
Ai de gand sa-ti deschizi in perioada urmatoare un restaurant, laborator de cofetarie, o gelaterie sau orice tip...
Citeste mai mult
Fete la o pizza

Deschiderea unei pizzerii: lista echipamentelor de care ai nevoie

  • 22 august 2022
Asemenea deschiderii unui laborator de cofetarie sau a deschiderii unei gelaterii, un restaurant tip pizzerie poate fi una...
Citeste mai mult

Deschiderea unei gelaterii: tot ce trebuie sa stii

  • 23 iunie 2022
Piata inghetatei artizanale a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult in prezent, pe masura...
Citeste mai mult

Abatitorul: ce este, cum functioneaza si cum il alegi

  • 22 iunie 2022
Activitatile care implica produsele alimentare au reprezentat intotdeauna un subiect complex, data fiind lista de elemente de bifat...
Citeste mai mult

Deschiderea unui laborator de cofetarie: de ce echipamente ai nevoie?

  • 17 iunie 2022
Deschiderea unui laborator de cofetarie este o idee de afacere care tenteaza o multime de antreprenori aflati la...
Citeste mai mult

About

Home
Catalog
Contact
Service & Reclamații

Youtube Facebook Google-plus-g

Suport

Termeni si conditii
Livrarea produselor
Returnarea produselor
Politica de cookies
Prelucrarea datelor cu caracter personal
ANPC

Plati securizate

HOME
  • Home
  • Super promotii
  • Catalog produse
  • Accesorii
  • Blog
  • Contact
MENIU
SHOP
CONT

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.

Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în setări.

Pro Cucina
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

Cookie-urile strict necesare

Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.

Politică cookie-uri

Politica de utilizare cookie-uri valabilă începând cu 01.02.2020
Această politică se referă la cookie-uri şi paginile web deţinute şi/sau operate de S.C. New Horeca S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, sector 4, strada Luica, nr. 1F, CUI RO42132627, la care se va face în continuare referire prin „New Horeca”, „noi”, „a noastră”.

Mai multe informatii pe Politica cookies